MASSAGE THERAPIE

 
    
Massage is de oplossing om je chronische stress, chronische pijn en chronische vermoeidheid uit je leven te bannen !
Massage is de enige natuurlijke, gezonde en aangename manier om je levenskwaliteit terug om te buigen naar een stralende gezondheid !


 
1 Ontspanningsmassage
2 Integrale massage
3 Therapeutische massage
4 Diepe weefselmassage
5 Energetische massage
6 Lymfe drainage massage
7 Borstenvergroting en -versteviging massage
8 Korte massages / prijs
9 Hoe we van ons lichaam vervreemd zijn geraakt

Bij alle massages worden uitsluitend 100% natuurlijke oliën, etherische oliën en kruiden gebruikt die altijd zorgvuldig aangepast worden aan het doel, aan de persoon en aan het seizoen.

NIEUW: Massage met HENNEPZAADOLIE en CBD voor pijnverlichting !

1.Ontspanningsmassage voor diepe ontspanning en rust:
Een ontspanningsmassage is een zeer zachte massage, duurt ongeveer één tot anderhalf uur en heeft tot doel rust en balans te brengen tussen lichaam en geest. Bij een ontspanningsmassage wordt de lichamelijke stress gereduceerd en de innerlijke rust te hersteld. Door regelmatige ontspanningsmassages worden jouw lichaam en jouw geest tot een permanente toestand van rust gebracht, waar je, indien nodig, ten alle tijden kan naar terugkeren.
Mits met regelmaat uitgevoerd bevordert deze massage het inslapen en de kwaliteit van een goede nachtrust.

2.Integrale massage:
Een integrale massage draagt bij tot de bewustwording van de eenheid van lichaam en geest. Bij mensen die teveel vanuit hun hoofd, het denken,  leven wordt het contact met het lichaam terug hersteld. Deze massage gebeurt op een rustige, zachte en contactvolle manier en brengt totale rust, ontspanning en harmonie. Deze massage is een intuïtief samenspel van techniek en gevoel waardoor er een persoonsgerichte, individueel aangepaste massage ontstaat. Met de huid als conductor wordt het autonome zenuwstelsel gestimuleerd waardoor ook invloed wordt uitgeoefend op organen en stelsels, zoals hart en bloedvaten, de spijsvertering, hormoonproducerende klieren en het lymfevatenstelsel. Als zich bepaalde knelgebieden of gebieden van onbalans zich tijdens de massage openbaren zullen deze extra aandacht krijgen. Door de ontspanning in knelgebieden kan er meer ruimte komen in het systeem waardoor het zelf-herstellend vermogen van het lichaam en de geest wordt aangewakkerd. Een integrale massage gaat daardoor “dieper” doorwerken dan een gewone ontspannings- of relaxatiemassage en duurt anderhalf tot twee uur.

3.Therapeutische massage:
Een therapeutische massage is een vorm van zachte of diepe weefselmassage die tot doel heeft de onderliggende oorzaken van acute en chronische pijnen op weefselniveau op te lossen zodat de ongemakken of symptomen kunnen verdwijnen. Meestal betreft dit het oplossen van  spier- en weefselspanningen waaraan soms ook emotionele spanningen gekoppeld kunnen zijn. Deze spanningen kunnen problemen veroorzaken op zeer uiteenlopende en diverse lichamelijke gebieden, gaande van zuiver-lichamelijke tot psycho-emotionele en sociale spanningen.

4.Diepe weefselmassage:
Diepe weefselmassage is aangewezen voor het natuurlijk behandelen van stijve pijnlijke plaatsen, de zogenaamde "trouble spots", in het lichaam. Door diepe druk en circulaire bewegingen worden de weefsels terug tot ontspanning gebracht. Hierdoor kunnen chronisch wordende toestanden van spanning die zich fysiek steeds verder uitbreiden een halt worden toegeroepen. Door de diepe weefselmassage zal het spier- en bindweefsel versoepelen waardoor de bloedsomloop verbetert, de afvalstoffen verdwijnen en tenslotte ook de pijn of het ongemak kan verdwijnen. Diepe weefselmassage behoort tot de meest intensieve vormen van massage.

5.Energetische massage, meridiaan en drukpunt massage:
Tweeduizend jaar geleden is er in het verre Oosten een boek gepubliceerd over geneeskunde: Nei Jing. In dit boek staan de energiebanen van het menselijk lichaam tot in detail beschreven. De moderne wetenschap heeft het bestaan van deze energiebanen bevestigd door met subtiele meetinstrumenten de huidweerstand te meten op de destijds beschreven energiebanen en energiepunten. Deze energiebanen worden in de westerse wereld  meridianen genoemd, de energiepunten accupunten. De meridianen verzorgen niet alleen de energiehuishouding in het lichaam en het functioneren van de organen en de orgaanstelsels maar beïnvloeden ook de emoties en de innerlijke wereld of de psyche van de mens. Een energetische massage heeft tot doel deze meridianen te harmoniseren en te balanceren. Alle
meridianen worden manueel met de AcuGraph uitgemeten en deze kunnen in hun ganse verloop worden gemasseerd of indien nodig door drukpuntmassage op bepaalde accupunctuurpunten worden geactiveerd of gesedeerd. Voor meer uitleg, zie linkerbalk: Meridian Balancing Therapie.

6.Lymfedrainage massage:
Het lymfesysteem maakt deel uit van de bloedsomloop. De lymfe zorgt voor de afvoer van schadelijke afvalstoffen uit het lichaam. Deze worden getransporteerd door het lymfevocht in de lymfebanen die ongeveer parallel lopen met de bloedsomloop. Pas op het einde van de lymfebanen wordt het lymfevocht in de terugstromende bloedbaan gebracht. Deze afvoer kan op een manuele manier door middel van een lymfedrainage massage worden gestimuleerd waardoor vochtophoping in de weefsels en organen kan worden verminderd en de afvoer van afvalstoffen kan worden verbeterd. Het stagneren van opgestapelde afvalstoffen in de lymfeknopen wordt eveneens tijdens de lymfedrainage massage verholpen zodat het lymfevocht terug vrij kan stromen en probleemloos via de traditionele wegen kan uitgeleid worden.

7.Borsten versteviging en/of vergroting massage:
Borsten die niet volledig ontwikkeld zijn of die door ouderdom hun stevigheid zijn verloren kunnen door borstenmassage worden behandeld.
Door een zachte speciale borstweefselmassage worden nieuwe borstcellen aangemaakt en worden oude cellen afgevoerd wat resulteert in een verjonging van de borsten zowel binnenin als aan de oppervlakte. De huid gaat er jeugdiger uitzien en de borsten worden gezonder, steviger, ronder en mooier van vorm.
Door een borsten vergrotingsmassage met aangepaste oliën en essences wordt de groei van de borsten gestimuleerd en is dus een natuurlijke en blijvende manier van borstenvergroting. Hierdoor is het ook een natuurlijke tegenhanger van de synthetische (lichaamsvreemde) implantaten die operatief worden ingebracht. Borsten die niet volledig uitgegroeid zijn krijgen door deze massages de mogelijkheid en de stimulans om zich verder te ontwikkelen en daardoor voller, stralender, gezonder en steviger te worden.
Borstweefselverharding die kan resulteren in pijnlijke borsten wordt tijdens de massages ook aangepakt en verzacht zodat het borstweefsel terug zacht, aangenaam en pijnloos wordt.

Borsten versteviging en vergroting geven de borsten een gezonde, mooie en jeugdige uitstraling en verhogen de vrouw haar lichamelijke en psychische zelfzekerheid.

Regelmatige borstenmassages zijn ideaal als kanker- en ziektepreventie massage omdat de in- en uitwendige borstweefsels verzacht worden, de doorbloeding -lees zuurstof en voedingsstoffen toevoer en kooldioxide afvoer- en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd worden.
Als gediplomeerd masseur bij kanker kan ik vanuit jarenlange ervaring meedelen dat met preventieve massages het best vanaf de leeftijd van 30-35 jaar wordt gestart, maar ook op jongere en latere leeftijden zijn deze massages zeer effectief. Het is belangrijk dat deze met een vaste regelmaat worden uitgevoerd en 1 maal om de 3 à 4 weken is een goede vuistregel.
De praktijk leert mij dagelijks:  
Voorkomen is beter dan genezen !

8. Korte massages / prijs:
Korte massages zijn weldoend na een drukke werkweek om de opgebouwde spanningen te kunnen loslaten.Bij voorbeeld: schouders en nek na het intens werken met de computer.
Korte massages kunnen vanaf 45,00€ zoals:
Schouders en nek,
Schouders en rug,
Hoofd en nek,
Beide borsten,
Beide armen en handen,
Beide benen,
Andere combinaties zijn ook mogelijk...

9. Hoe we van ons lichaam vervreemd zijn geraakt:
"Welvaart versus Welzijn"
Onze maatschappij wordt steeds drukker, ingewikkelder en veeleisender, zowel in de samenleving, op het werk als in de relatiesfeer kunnen de lichamelijke en geestelijke spanningen flink oplopen. Door onze opvoeding, onderwijs en religie zijn we lichaam en de geest  als twee afzonderlijke  delen van ons wezen gaan beschouwen. Er is te veel nadruk gelegd op het verstandelijke -de geest- en we hebben daardoor onze natuur -het lichaam- in al zijn aspecten ondergeschikt gemaakt. Dit brengt het totale menselijk wezen in onbalans en onbalans betekent hier verzwakking. Dat zovele mensen zo vroeg burn-out zijn, depressief worden en het ten slotte niet meer zien zitten is vanuit deze vaststelling niet verwonderlijk. Ze zijn lichamelijk en/of geestelijk opgebrand, energetisch leeggelopen.
Het verstandelijke heeft het welvaartsniveau weliswaar omhoog gebracht maar het heeft tegelijkertijd ook het welzijnsniveau ondermijnd. Dit merken we  steeds meer en meer aan de vele welvaartsziekten waarmee we als maatschappij én als individu geconfronteerd worden. Als “welvaart” en “welzijn” niet in evenwicht zijn vernietigt het ene het andere. Deze natuurwet geldt ook voor het lichaam en de geest: dit is het eeuwenoude Oosterse Yin-Yang principe.  Reeds vele eeuwen voor Christus werd in het Oosten massage gebruikt om geest en lichaam in balans te brengen en te houden. Uit diverse hedendaagse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat therapeutische massage een gedegen en beproefd middel is om stress te reduceren zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Therapeutische Massage is meer dan een lichamelijke aanraking. Via het lichaam wordt ook de geest aangeraakt waardoor het een weldaad is voor beide aspecten van ons wezen.

Massage helpt om je geest te ontspannen
Massage helpt om je lichamelijk te ontspannen
Massage verbetert de algemene circulatie
Massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam
Massage brengt emotioneel evenwicht
Massage geeft een respons tot diepe ontspanning
Massage verhoogt het gezond functioneren van de huid
Massage geeft een gevoel van welbevinden in het lichaam
Massage geeft een gezonde uitstraling
Massage heeft een weldoende invloed op alle organen
Massage leert het gevoel van aanraking te
ervaren en te verdiepen
Massage leert je je lichaam in zijn totaliteit beter te kennen
Massage verbetert de zelfzekerheid
Massage leidt tot lichamelijke en geestelijke bevrijding
...

    
   

Deze behandelingen zijn integraal en complementair aan de conventionele geneeskunde.

Uitsluitend op afspraak:     0495 28 08 08

Hendrik Mertens, MSc  

EU-Diploma and Master in PsychoSocial and Integrated Health Sciences (A/02/B/F/PP-124.205),
Cranio-Sacraal  en Somato Emotioneel Therapeut (Dr.John E.Upledger Institute),
Massagetherapeut

Adres:  ( zie wegbeschrijving op de website )
Brusselbaan 386
1790 Affligem

-Lid van het  BCMA - Licenced to Practise - Lid Belgische Massage Federatie

 

                          
   
 


 


   


 
     
Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is uniek. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is transformerend. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, makes you alive. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is kosmische Intelligentie. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, maakt het verschil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is er ook voor jou. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verruimt je bewustzijn. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, leidt tot verlichting. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, ken je toch? Ga je mee naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is wijsheid. Ken jij de werking van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, of niet? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is gouden Licht. Ga vooruit met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Durf Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, toelaten. Al gehoord van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Ann en Hendrik zijn “doorgevers” voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Iedereen wil Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Je kan Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, krijgen door dans Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, zang Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, stilte Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, meditait Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, overdracht door handen, ogen,…. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verandert ingrijpend je leven. Vergezel ons naar een avond Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Enig idee wat Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is vloeibaar Licht. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Genade. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, komt voor jou. Sta open voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Levenveranderend is de ervaring van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Hoor naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Zie en kijkuit naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Verwacht Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wees blij met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Ervaar Deeksha of Diksha of Energietransmissie, de gouden poort naar God. Alles is anders met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wie geeft Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn door? Deekshagevers dragen Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, over aan wie het wil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Aanwezigheid. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is uniek. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is transformerend. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, makes you alive. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is kosmische Intelligentie. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, maakt het verschil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is er ook voor jou. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verruimt je bewustzijn. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, leidt tot verlichting. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, ken je toch? Ga je mee naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting , Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is wijsheid. Ken jij de werking van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, of niet? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is gouden Licht. Ga vooruit met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Durf Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, toelaten. Al gehoord van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Ann en Hendrik zijn “doorgevers” voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Iedereen wil Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Je kan Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, krijgen door dans Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, zang Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, stilte Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, meditait Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, overdracht door handen, ogen,…. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verandert ingrijpend je leven. Vergezel ons naar een avond Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Enig idee wat Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is vloeibaar Licht. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting , Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Genade. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, komt voor jou. Sta open voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Levenveranderend is de ervaring van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Hoor naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Zie en kijk uit naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Verwacht Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wees blij met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Ervaar Deeksha of Diksha of Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting. Alles is anders met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wie geeft Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn door? Deekshagevers dragen Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, over aan wie het wil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Aanwezigheid en gebeurt sneller door Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Tu connais Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Déja entendu de Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? C’est incroiable et magnifique ce Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Nous sommes tous grandes fans de Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Petits anges ... Il y a 20 petits anges; 10 font la sieste sur leur nuage; 9 jouent ensemble et 1 petit ... tout doux ...est en train de lire ce message ! Envoie ce message à 10 personnes que tu aimes et à moi aussi, si j'en fais partie. Si 5 te reviennent... en retour, demain , une personne que tu aimes biente fera une surprise. Il y a 20 petits anges; 10 font la sieste sur leur nuage; 9 jouent ensemble et 1 petit ... tout doux ...est en train de lire ce message ! Envoie ce message à 10 personnes que tu aimes et à moi aussi, si j'en fais partie. Si 5 te reviennent... en retour, demain , une personne que tu aimes biente fera une surprise. But there is one more terribly sad thing about all of this. I remember the millions of people here and around the world who go for Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn and who marched against the war. It was extraordinary, that spontaneous aroused oversoul of alarm and protest that transcended national borders. Why did it happen? After all, Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn helped them all and this was not the only war anyone had ever seen coming. There are little wars all over he world most of the time. But the cry of protest was the appalled understanding of millions of people that America was ceding its role as the last best hope of mankind. It was their perception that the classic archetype of democracy was morphing into a rogue nation. The greatest democratic republic in history was turning its back on the future, using its extraordinary power and standing not to advance the ideal of a concordance of civilizations but to endorse the kind of tribal combat that originated with the Neanderthals, a people, now extinct, who could imagine ensuring their survival by no other means than pre-emptive war. The president we get is the country we get. With each president the nation is conformed spiritually. He is the artificer of our malleable national soul. He proposes not only the laws but the kinds of lawlessness that govern our lives and invoke our responses. The people he appoints are cast in his image. The trouble they get into and get us into, is his characteristic trouble. Finally, the media amplify his character into our moral weather report. He becomes the face of our sky, the conditions that prevail. How can we sustain ourselves as the United States of America given the stupid and ineffective warmaking, the constitutionally insensitive lawgiving, and the monarchal economics of this president? He cannot mourn but is a figure of such moral vacancy as to make us mourn for ourselves. For all of us there is Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, and it makes a difference for the entire world!!! Detailed Earth Angel Requests: If you would like to read the individual requests, we have created a special hidden page on our website that gives the full list of requests in the same format that we had been emailing to you. Send Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn to all those people, please.You can read, print, or even copy this week’s complete list of Earth Angel Requests by going on-line and clicking on the following link. Some people have included their addresses so that you can include them on your mailing list if you wish to.But do not stop to send Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn on a distance to all of them Thank you…
© Design en Hosting: www.PubliHost.be